Aandachttraining-Mindfulnesstraining

De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur en een oefendag. Deze zijn gebaseerd op het oorspronkelijke aandachtgerichte stressreductieprogramma van Jon Kabat-Zinn: Mindfulness Based Stress Reduction Program.

Met milde aandacht oefenen in het niet – oordelen, niet – streven en loslaten gebaseerd op een houding van accepteren en vertrouwen. Leren een aandachtsvolle houding te ontwikkelen om meer in het hier en nu en in ons lichaam te zijn.

praktisch en ervaringsgericht

Door oefeningen nemen we onze eigen gewoontepatronen, gevoelens en gedrag waar en kunnen dan beter onderscheiden welke patronen helend voor ons zijn en welke niet. De achtweekse training vraagt aan deelnemers om zich te verbinden en dagelijks circa een uur te oefenen.

Het is een praktische training met oefeningen om het lichaam te verkennen, te zitten , te lopen, te bewegen in aandacht. Tijdens de bijeenkomsten besteden we tijd aan het uitwisselen van ervaringen van deelnemers. We onderzoeken hoe we de aandachttraining in ons dagelijks leven kunnen inpassen.

Investeringskosten Aandachttraining.  Conchita zal zich in 2019 alleen nog maar richten op reeds geplande in-company-opdrachten.

Alle tarieven zijn btw vrij.

Download hier de Mindfullness folder (Adobe PDF formaat).

Publieksfolder_Mindfulness_VMBN_2014