Over Conchita

Conchita van Iersel: gecertificeerd en ervaren mindfulnesstrainer en docent

Conchita - kopie-a

Leven en werken met aandacht, bezieling en compassie zijn kenmerkend voor mij. Door de ervaringen van jaren heen blijft de kracht van aandacht en Mindfulness mij raken. De zachtmoedigheid en mildheid van Mindfulness hebben mij tijdens stressvolle en soms moeilijke periodes kalmte gegeven. Steeds meer durf ik te vertrouwen op de beweeglijke stroom van het leven dat er NU IS en die te accepteren.

transformeren. Ik heb geleerd te observeren hoe mechanismen werken. Nu (h)erken ik ze, transformeer ze, ervaar ruimte en vrijheid in keuzes. Mindfulness werkt! Een enthousiasme dat ik graag wil doorgeven in mijn Aandacht/Mindfulness- en Compassietrainingen.

Als ervaren Mindfulnesstrainer, docent en natuurgeneeskundig therapeut heb ik ruime ervaring in het begeleiden van mensen met diverse hulpvragen.

meditatie-ervaring. Zelf beoefen ik het Leven in Aandacht volgens de zenboeddhistische traditie van Thich Nhat Hanh. Regelmatig neem ik deel aan nascholingen en verdiepingstrainingen en retraites in binnen- of buitenland om mijn vakkennis en vakbekwaamheid actueel te houden. Ik heb ruim 20 jaar meditatie-ervaring en ben lid van de meditatiegroep /sangha van het Licht Eindhoven.

opleidingen. Door het Instituut voor Mindfulness van Johan Tinge tot Mindfulnesstrainer opgeleid en aangesloten bij de Vereniging van Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen categorie 1 (www.vmbn.nl).

Voor de Compassietraining en de MBCL Mindfulness Based Compassionate Living zijn Erik van den Brink en Frits Koster, Tara Brach, Heather Sundberg, Kristin Neff, Chris Germer mijn inspirerende leraren.

Mijn missie is om het vermogen van aandacht, mindfulness en zelfcompassie en zelfzorg dat reeds in ieder aanwezig is door de aandacht- en compassietrainingen te helpen vergroten.